12 en 13 november 2022 - Introductiecursus

Filosofie

Bewustwording

Genieten

Verbinding

Jin Shin Jyutsu is het ontdekken en herstellen van je “ingebouwde” zelfgenezend vermogen, door middel van je vingers en/of energiesloten (bepaalde gebieden op het lichaam) vast te houden. 

Daarbij geeft het een diepe ontspanning en roept het bewustzijn op om zo gezond en harmonieus in het leven te staan.

Het getal van ieder (26) van deze energiesloten hebben bijzonder veel wijsheid in zich. Door deze kwaliteiten te leren kennen en zo verbindingen te leggen, kun je zien en ervaren wat je lichaam je vertelt. En daardoor kun je dan weer de geblokkeerde energie opheffen zodat alles weer goed “stroomt”.

Ook bespreken we de elementen, seizoenen, emoties en de kleuren, hoe deze verband houden met de vingers en met elkaar.

Wil jij meer leren over deze krachtige maar eenvoudige Kunst van Mijzelf leren kennen? Dan zijn de introductiecursussen voor jou. In kleine groepjes en in 2 dagen leer je de filosofie en toepassing van de Jin Shin Jyutsu. Hier is veel ruimte voor vragen en interactie.

Als jij nieuwsgierig bent hoe je dit kunt eenvoudig kunt leren en toepassen in het dagelijkse leven, dan is deze cursus voor jou.
Introductieprijs € 166,=


Programma

Dag 1: Hier gaan we het hebben over wat Jin Shin Jyutsu is, de Hoofd Centrale Stroom, Beheerder en Bemiddelaarstroom de dieptes en de kracht van de vingers.

Waar zitten Energiesloten 1 t/m 26, wat betekenen ze en wat kun je daar mee en we bekijken de relatie met de vingers en de dieptes.

Dag 2: De orgaanstromen. Welke zijn er en hoe lopen ze door het lichaam. Wat betekenen ze en wat is hun relatie met de vingers en de dieptes.

Bij iedere les gaan we ook zelf “stromen” zodat je kunt ervaren wat we deze dag geleerd hebben.

Bij de cursus krijgt lesmateriaal, een “lege” hand en een energieslotenkaart.

Zelf meenemen:
Pen, kleurtjes en papier
een vest en evt. sokken.
en Moed om naar jezelf te durven kijken

Deze curus geef ik  ook op locatie. Bel of mail voor meer informatie: activiteiten@kenmijzelf.nl of 06-1822 7004