Tarieven:
een uur behandeling is 75 euro
een half uur  behandeling is 40 euro

Gezondheid in de nieuwe tijd

In deze tijd van veranderingen is het ook belangrijk om op een andere manier naar gezondheid te gaan kijken. Wat is nou eigenlijk gezondheid?

In mijn beleving is dit lekker in je vel zitten en de dingen te kunnen doen waar je blij, gelukkig en ontspannen van wordt.

Maar er zijn ook dagen dat dit niet helemaal lukt. En hoe ga je daar dan mee om? En wat kun je eraan doen? Dit zijn twee belangrijke vragen.

Het belangrijkste waar het om draait in deze tijd, is de verantwoordelijkheid weer in eigen hand te nemen. Dat je durft te kijken waar de pijn zit, wat je blokkeert en wat je daar aan zou kunnen doen.

Je lichaam heeft een heel intelligent besturingssysteem en vertelt je veel over je innerlijke gevoelstoestand. Door te luisteren, verschillende verbindingen te maken en naar jou als compleet mens te kijken vinden we een manier om jouw zelf genezend vermogen aan te spreken om zo de blokkades (pijn), zowel lichamelijk als emotioneel, weer op te heffen. Hierdoor kom jij weer in je eigen kracht te staan.

Durf jij op deze manier naar jezelf en naar je leven te kijken en wil je er wat aan doen? Loslaten wat niet meer bij je hoort, ontdekken en accepteren van je uniek mooie zelf, zijn sleutelwoorden in de nieuwe energie.

In mijn praktijk ben je dan op de juiste plek zodat we voor jou kunnen onderzoeken hoe je eenvoudig je eigen kracht weer kunt ontdekken en voelen, om vervolgens je leven weer in eigen hand te kunnen nemen. Hoe mooi is dat!?