Jezelf leren kennen….  daar zijn we meestal niet mee opgevoed. Door alle ervaringen zijn we vaak ver van ons zelf afgeraakt. Je voelt je niet thuis in de maatschappij, je past je aan maar eigenlijk wil je het anders. Je voelt je niet begrepen, niet geliefd om wie je bent en wat je doet.

Maar hoe doe je dat dan? Jezelf leren kennen….

Het gaat vooral over loslaten en bewustwording. Het is de 2e diepte met het seizoen de Herfst. De boom verliest alle blaadjes, laat alles los. Zo ook voor ons. Loslaten wat niet meer bij je past om ruimte te maken voor nieuw. De kleur is wit/zwart. Om balans te vinden. 

Als je ziek bent of pijn hebt zou je kunnen kijken wat het je vertelt. Ook kun je naar verschillende aspecten kijken in je leven en hier zoeken naar verbindingen, zodat je kunt zien wat het voor jou betekent en welke beperkende overtuiging(en) hier ten gronde ligt.

Wat zou je het liefste doen als je niet kijkt naar geld, opleiding en je huidige situatie? Zou je het aandurven om een andere weg te kiezen?

Go with the flow. Dat is wat het leven inhoud. Laat jij je leven beïnvloeden door angst, controle en je denken? of leef je vanuit liefde, harmonie en gevoel?

JIJ bent diegene die kiest. Ja het niet is “even” je oude manier afleggen en het nieuwe aantrekken. Loslaten is vaak moeilijk. Want je weet wat je hebt. Ondertussen weet ik uit ervaring dat er zoveel mooiers voor terug komt.

Als jij de verantwoording in eigen handen wilt nemen dan kan Jin Shin Jyutsu je hier heel mooi bij ondersteunen. Je lichaam wijst je de weg.

Met Jin Shin Jyutsu spreekt je eigen lichaamsintelligentie aan en laat je lichamelijke ongemakken oplossen. Zowel lichamelijk als emotionele projecten zoals wij ze noemen. Problemen zitten vol met angsten. Projecten zitten vol vreugde en kun je iets mee doen.

Dus wees je eigen getuigenis en laat je verrassen door je eigen kracht