KenMijzelf

Hand

Hier is een afbeelding die van alles laat zien wat je in de vingers kunt vinden. En nog veel meer maar daar was het papier te klein voor.

Deze PDF mag je uitdraaien en zoveel mogelijk delen.

Lees verder »
KenMijzelf

Hoofd Centrale Stroom

Deze pdf mag je uitdraaien en pas de oefening zo veel mogelijk toe. Hij is het fijnste bij het opstaan en naar bed gaan. Dan kunnen je handen lekker liggen. Gebruik ook kussens of wat dan ook. Maak het jezelf vooral heel comfortabel!
Veel plezier en je mag het zoveel delen als je wilt.

Lees verder »
KenMijzelf

De hand voor kinderen

Op kindelijke manier beschreven waar je welke vinger voor kunt vasthouden.
Vraag de kinderen maar welke vinger ze zouden vasthouden. Je zult nog verstelt staan van hun feilloze intuïtie.

Lees verder »

Introductie cursus Jin Shin Jyutsu

* Wat is Jin Shin Jyutsu [jin sjin joetsoe] * Hoe kun je het leren* Ontdek de kracht van de vingers Introductie cursus Jin Shin Jyutsu Jin Shin Jyutsu is het ontdekken en herstellen van je “ingebouwde” zelfgenezend vermogen, door middel van je vingers en/of energiesloten (bepaalde plekken op het lichaam)

Lees verder »
KenMijzelf

Praktijk

Eindelijk is het dan zo ver. Mijn eigen praktijkruimte op de rivierenlaan 201A in Lelystad (Sidha-dorp). Supertrots ben ik erop! Vanaf 2 januari 2019 kun je terecht voor: – Bewustwording van je leven – Jezelf leren kennen – Ontspanning – Workshops en cursussen Voor een afspraak kun je contact opnemen

Lees verder »
KenMijzelf

Het eerste bericht

De Sleutel tot het Leren Kennen van Mijzelf Hallo allemaal Welkom op mijn site.Na veel bewogen jaren van Mijzelf leren Kennen, ga ik nu mijn kennis en kunde wenden aan diegene die verder willen op hun pad. Je kunt voor verschillende dingen mijn kennis inroepen. We kijken per keer wat

Lees verder »